اخبار و مقالات

راهنمای کامل خرید لپ تاپ های استوک و دست دوم

در این راهنمای خرید لپ تاپ دست دوم و استوک می‌ توانید با نکات قبل از خرید یک لپ تاپ کارکرده آشنا شوید. خرید یک لپ‌ تاپ دست دو (استوک) مانند خرید هر دستگاه الکترونیکی دیگری نیازمند دقت و توجه زیادی است چرا که ممکن است ناخواسته و با نادیده گرفتن یک فاکتور مهم، لپ تاپی خریداری کنید که بعدا نتوانید آنگونه که می‌خواهید از آن استفاده کنید.

نحوه خرید لپ تاپ دست دوم به نسبت خرید یک لپ تاپ نو متفاوت و نیازمند درنظر گرفتن فاکتورهای بیشتری است. یک لپ تاپ دسته دوم که چند سال پیش وارد بازار شده باشد همچنان برای استفاده عده‌ای مثل استفاده از اینترنت، انجام تماس‌های ویدیویی، پروژه‌های دانشجویی و چت کردن با دوستان گزینه بسیار خوبی است. همچنین یک مزیت خرید لپ تاپ دست دوم، قیمت پایین‌تر آن نسبت به مدل‌های جدید است.

به طور کلی هنگام راهنمای برای خرید لپ تاپ های کارکرده بیشتر توصیه می‌شود خرید لپ تاپ دست دوم لنوو، Dell و hp را مدنظر داشته باشید؛ چرا که در صورت خرابی راحت‌تر می‌توانید قطعات این لپ‌تاپ‌ها را پیدا کنید.

انتخاب برند و مدل مناسب بسیار با اهمیت است برای مثال برای خرید لپ تاپ استوک HP می‌توانید سری Pro و Elite و یا برای خرید لپ تاپ استوک ایسوس سری زنبوک و اکسپرت‌بوک را در نظر داشته باشید؛ چرا که این سری‌ها بدنه محکم‌تری دارند و احتمال آسیب دیدنشان کمتر است. در لنوو نیز سری‌های ThinkCentre و ThinkPad لپ‌تاپ‌های محکمی هستند که قابلیت ارتقا هم دارند.

 

حداقل و حداکثر مشخصات سخت افزاری در خرید لپ تاپ دست دوم

اما به طور دقیق‌تر نکات قبل از خرید لپتاپ کارکرده کدام موارد هستند که باید بیشتر از همه به آن‌ها توجه کنیم؟ یکی از چیز هایی که برای خرید لپ تاپ استوک یا لپ تاپ کار کرده باید بدانید مشخصات سخت‌افزاری است. بیشتر کاربران می‌توانند در یک سایت خرید لپ تاپ دست دوم لپ‌تاپی با حداقل مشخصات مورد نیاز تهیه کنند. اگر قصد دارید از لپ‌تاپ برای انجام کارهای روزمره و سبک مثل استفاده از اینترنت، ویدیو چت و نرم‌افزارهایی مثل ورد استفاده کنید به دنبال این مشخصات باشید:

 

۱. پردازنده ؛ راهنمای خرید لپ تاپ کارکرده

یکی از نکات بسیار مهم هنگام خرید لپ تاپ استوک پردازنده است. یک پردازنده نسل هفتم یا جدیدتر اینتل را انتخاب کنید. به طور دقیق‌تر مدل‌هایی که با Core i3 یا Core i5 و یا Core i7 شروع و پس از آن‌ها عدد ۷ یا بالاتر در نام مدلشان است مثل Core i3-10110U یا Core i7-8650U.

۲. کارت گرافیک

علاوه بر پردازنده کارت گرافیک هم اهمیت بالایی دارد. این دو قطعه، مهمترین قطعات لپ تاپ شما هستند و بیشتر کارها را انجام می‌دهند. به همین دلیل سلامت و قدرتشان اهمیت بسیار بالایی دارد. بسیاری از لپ‌تاپ‌های ارزان با گرافیک مجمع پردازنده عرضه می‌شوند. این مدل‌ها برای کارهای سبک و روزمره کافی هستند و هرچقدر هم نسل پردازنده بالاتر باشد، پردازنده گرافیکی آن هم قدرتمندتر است.

 

۳. رم

مورد بعدی در این راهنمای خرید خرید لپ تاپ دسته ۲، رم است. برای استفاده از اینترنت و برنامه‌های سبک به حداقل ۴ گیگ رم نیاز دارید. اما در حالت ایده‌آل سعی کنید لپ‌ تاپی که خریداری می‌کنید حداقل ۸ گیگابایت رم داشته باشد. همچنین می‌توانید پیش از خرید مطمئن شوید که لپ‌تاپ قابلیت ارتقا رم را دارد. گرچه بسیاری از لپ‌ تاپ‌ها چنین امکانی دارند.

 

۴. حافظه

یک هارد ۱۲۸ گیگابایتی یا بالاتر SSD بهتر از یک هارد مکانیکی با ظرفیت بیشتر است. با این حال می‌توانید با خرید یک لپ‌تاپ با هارد مکانیکی و سپس جایگزین کردن آن با یک هارد SSD مقداری در هزینه‌های خود صرفه جویی کنید.

 

۵. نوع نمایشگر

یکی از نکات قبل از خرید لپتاپ دسته ۲ برای آن‌هایی که به دنبال خرید در دسته نوت‌بوک‌ها هستند نمایشگر و نوع پنل آن است. به دنبال مدلی باشید که پنل آن از نوع IPS باشد. این پنل‌ها رنگ‌ها را شاداب‌تر نمایش می‌دهند و زاویه دید بهتری نسبت به پنل‌های ارزان TN دارند. در مشخصات لپ‌تاپ‌های دسته دوم کمتر به نوع پنل اشاره می‌شود، اما معمولا بیشتر نمایشگرهای 1080p از نوع IPS هستند.

 

۶. رزولوشن نمایشگر

رزولوشن ۱۰۸۰×۱۹۲۰ بهترین کیفیت را دارد، اما بسیاری از لپ‌تاپ‌های قدیمی رزولوشن ۹۰۰×۱۴۴۰ یا ۹۰۰×۱۶۰۰ دارند. تحت هر شرایطی سعی کنید از رزولوشن ۷۶۸×۱۳۶۶ دوری کنید؛ چرا که این نمایشگرها کیفیت پایینی دارند و اکثرا از نوع TN هستند.

 

اگر شما هم برای خرید لپ تاپ نیاز به کمک و مشاوره دارید می توانید با ما تماس بگیرید تا کارشناسان مجموعه پیشتاز سیستم با توجه به نیاز شما ، بودجه و … بهترین گزینه را به شما پیشنهاد کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *